PRETEKLI FESTIVALI

  • Jari EtnoRock festival 2013 - Mladi EtnoRock festival

    FESTIVAL  -  MLADI MLADIM

    Po šestnajstih letih Etno Rock festivala v Domžalah, bo že tretjič zapored festival imel dva festivalska dneva: 3, Jari Etno-rock in 17. Etno rock festival. Seme Jarega EtnoRock-a je vzklilo v prisrčen dogodek, kjer mladi igrajo mladim tako po letih, kot po srcu. Tudi letos bo prvi festivalski dan v celoti posvečen otrokom in mladini.

    Kot organizatorji smo skozi vsa ta leta poleg že uveljavljenih glasbenih ustvarjalcev skoraj vsako leto pred občinstvo pripeljali kakšno novo obetajočo skupino, ki je kaj kmalu postala vseslovensko prepoznavna, včasih pa celo še širše. Z željo spodbujanja otroške in mladinske glasbene kreativnosti v predvsem neklasičnih žanrih, torej tistih, ki se ne poučujejo po glasbenih šolah, smo tudi letos povabili zelo dobre, a medijsko še neuveljavljene glasbenike tako iz lokalnega okolja kot tudi širše iz naše domovine, ki se nam bodo predstavili s svojimi glasbenimi in drugimi talenti.

    3. Jari EtnoRock festival, ki bo tri dni za 17. EtnoRrock festivalom bo potekal  v Češminovem parku v Domžalah, ki se počasi že udomačuje v zavesti Domžalčanov in drugih obiskovalcev. Festival bo potekal na 1. šolski dan v ponedeljek 2.9.2013, med 17. in 21. uro. Vstopnine, kot ponavadi ni.